Τέλος οι μπουφέδες στα ξενοδοχεία – Πώς θα γίνεται το check in

checkin coronavirusI
0

Τέλος οι μπουφέδες στα ξενοδοχεία – Πώς θα γίνεται το check in

Τέλος οι μπουφέδες στα ξενοδοχεία - Πώς θα γίνεται το check in

Ανησυχία υπάρχει στον τουριστικό κλάδο για τις επιπτώσεις του κορονοϊού στην Ελλάδα καθώς ξενοδόχοι αναμένουν μείωση που θα ξεπερνάει το 50%. Οι διακοπές οι φετινές δεν θα έχουν καμία σχέση με τις προηγούμενες.

Ο «μπουφές» στα ξενοδοχεία φαίνεται να αποτελεί πλέον παρελθόν, καθώς εικάζεται πως θα αντικατασταθεί ή με α λα καρτ γεύματα ή με προ-συσκευασμένα πιάτα Οι πρώτες σκέψεις, που αφορούν στο σερβίρισμα του πρωινού, είναι να διανέμεται στο δωμάτιο, σε ατομικές συσκευασίες.

Τα Check in και check out θα γίνονται από απόσταση μέσω έξυπνων συσκευών, ενώ την επαφή με τη reception και τους εργαζόμενους, θα εμποδίζει μια γυάλινη επιφάνεια. Αντισηπτικά και μαντηλάκια θα βρίσκονται παντού.

Η πραγματική επανεκκίνηση του ελληνικού τουρισμού θα γίνει με την επανέναρξη των αεροπορικών πτήσεων. Ωστόσο το άνοιγμα των συνόρων προβληματίζει ιδιαίτερα τους ειδικούς

«Υπάρχει μια μείωση το καλοκαίρι. Δεν είναι σίγουρο ότι θα εξαφανίσει τον ιό και ιδιαίτερα για έναν ακόμα λόγο ότι θα μπορεί να εισαγάγει κάποια χώρα τον ιό από άλλες χώρες με διαφορετικές συνθήκες περιβαλλοντικές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Έτσι θα γίνεται η επιβίβαση των επιβατών στα αεροπλάνα

Μάλιστα, εικάζεται ότι πριν από την επιβίβαση οι επιβάτες θα περνούν από τούνελ απολύμανσης και σκάνερ εντοπισμού θερμοκρασίας του σώματος.

Το πλήρωμα θα φορά ειδικές φόρμες προστασίας ,οι επιβάτες μάσκες και γάντια, ενώ το φαγητό θα προσφέρεται συσκευασμένο. Κουβούκλια πλεξιγκλάς θα προσφέρουν τις προδιαγραφές ασφαλείας μεταξύ των επιβατών.

Εν τω μεταξύ η κυβέρνηση, σε μια προσπάθεια στήριξης των 700.000 εργαζομένων μερικής απασχόλησης του κλάδου, διεκδικεί επιδότηση ύψους 1.5 δισ. μέσω ευρωπαϊκού προγράμματος.

dikaiologitka.gr

Σχετικά Άρθρα