Το 14ο Συνέδριο «Αριστοτέλης» στη Θεσσαλονίκη

4.aristotelisekd
0

Μία από τις χαρακτηριστικότερες και πιο πετυχημένες μακροχρόνιες δραστηριότητες του Τμήματος Μακεδονίας της ΕΕΔΕ είναι το Συνέδριο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ. Το Διεθνές Συνέδριο Διοίκησης Επιχειρήσεων ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ οργανώθηκε για πρώτη φορά το 1990 με στόχο να συνεισφέρει στην επιχειρηματική σκέψη και πρακτική και να γίνει ένας αξιόπιστος θεσμός διακίνησης επίκαιρης και εφαρμόσιμης γνώσης.

Η επιτυχημένη μακρόχρονη διαδρομή του το καθιστούν το μοναδικό Συνέδριο Management της Βόρειας Ελλάδας και το σημείο συνάντησης επιχειρηματιών, Managers, επαγγελματιών, ακαδημαϊκών, πολιτικών κ.ά.

Η επωνυμία ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ δόθηκε στο Συνέδριο προς τιμή του μεγάλου Έλληνα φιλόσοφου του οποίου οι αρχές, το έργο του και η φιλοσοφική του σκέψη αποτελούν πρωτότυπες προσεγγίσεις μεγάλης σημασίας για το επιχειρείν και την κοινωνία.

Από το βήμα του συνεδρίου περνούν τα μεγαλύτερα ονόματα της επιχειρηματικής, ακαδημαϊκής και πολιτικής, ελληνικής και διεθνούς κοινότητας, τα δε συμπεράσματά του γίνονται σημείο αναφοράς επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και οικονομικών γεγονότων.

Συνεχίζοντας μια παράδοση 28 χρόνων…

Σχετικά με το 14ο συνέδριο Αριστοτέλης

Το Τμήμα Μακεδονίας της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), συνεχίζοντας μια παράδοση 28 χρόνων, διοργανώνει το 14o κατά σειρά Διεθνές Συνέδριο Διοίκησης Επιχειρήσεων ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, με κεντρικό θέμα:

Greece as a 21st Century Hub: Managing trade, energy and shipping networks.

Η Ελλάδα ως κόμβος στον 21ο αιώνα: Η διοίκηση των εμπορικών, ενεργειακών και ναυτιλιακών δικτύων

Ενότητες του συνεδρίου:

Η Ηγεσία και το Management των διεθνών δικτύων

Εμπορικά δίκτυα και δίκτυα διανομής

Δίκτυα Μεταφορών και Δίκτυα Νέας Γενιάς

Ενεργειακά δίκτυα

Συζήτηση στρογγυλής τραπέζης: Η θέση της Ελλάδας και της Θεσσαλονίκης στα παγκόσμια και περιφερειακά δίκτυα. Η ανάδειξη της Χώρας και της Πόλης ως περιφερειακού κόμβου. Πραγματικότητες και προοπτικές.

Κύριος στόχος του επετειακού Συνεδρίου, που συμπίπτει με τον εορτασμό των 50 χρόνων του Τμήματος Μακεδονίας, είναι να αποδειχθεί, για άλλη μια φορά, η δυναμική της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας και των Ελλήνων Managers και η δυνατότητά τους να ανταγωνισθούν, με ίσους όρους, στη διεθνή αγορά.

Πότε: 23 Νοεμβρίου 2018, Porto Palace Hotel, Θεσσαλονίκη

Σχετικά Άρθρα